Diamond Travel
 
ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Εύρεση πακέτου
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2019 ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΝΟΙΞΗ 2019 Πασχαλινές εκδρομές 2019 Χειμωνιάτικες Προσφορές Εξωτικά ταξίδια ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
KAΠΠΑΔΟΚΙΑ απευθείας απο Ηράκλειο
ΠΡΑΓΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Περίληψη Δρομολόγιο & χάρτης Αναχωρήσεις & τιμές Κράτηση
 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη

Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη – μουσείο την Πράγα, πρωτεύουσα της Τσεχίας με απευθείας ναυλωμένη πτήση. Άφιξη, γνωριμία με το τοπικό μας αντιπρόσωπο και άμεση επιβίβαση στα λεωφορεία για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμά μας με την ξενάγηση στο σημαντικότερο αρχιτεκτονικό μνημείο της Ευρώπης, στην Μικρή πόλη (Μάλα Στράνα) και την Παλιά πόλη (Στάρε Μέστο). Θα επισκεφτούμε ανταλλακτήριο συναλλάγματος με πολύ καλούς όρους. Θα περπατήσουμε από την γραφική γοτθική Γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της «Βασιλικής  οδού» ως την πλατεία της Παλιάς Πόλης με το Δημαρχείο και το φημισμένο Αστρονομικό Ρολόι. Θα καταλήξουμε μεταξύ άλλων στο «Ομπέσνι Ντουμ» δημιουργία των σημαντικότερων Αρχιτεκτόνων, γλυπτών και ζωγράφων του 19ου αι. μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια μας, μεσημεριανό φαγητό και χρόνος για ξεκούραση. Βραδινή μεταφορά στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 
2η Μέρα: Πράγα / Ξενάγηση Καστρούπολη
 
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την  επίσκεψη  μας στην Καστρούπολη (Hradčany),την Ακρόπολη της Πράγας, που απλώνεται πάνω στο βράχο της Μάλα Στράνα. Μεταξύ άλλων θα δούμε: το  μοναστήρι Στραχόβ, το Λορέτο, το γοτθικό καθεδρικό ναό του Αγίου Βίττου, με εντυπωσιακά βιτρώ και το Μαυσωλείο των Βοημών Βασιλέων, το θησαυροφυλάκιο του Στέμματος ,τον δρόμο  των Αλχημιστών – το Χρυσό σοκάκι με τα χαρακτηριστικά κτίσματα και τέλος τον πύργο του Ιππότη Ντάλιμπορ, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα της παραμυθένιας αυτής πόλης. Έπειτα μεταφορά στο ξενοδοχείο ,μεσημεριανό φαγητό, χρόνος για ξεκούραση. Βραδινή μεταφορά στο κέντρο της πόλης. Έπειτα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 
 
3η Μέρα: Πράγα-Βιέννη 333χλμ 

Πρωινό και αναχώρηση μαζί με τις βαλίτσες μας για την όμορφη    Βιέννη και ξεκινάμε το πρόγραμμα μας με την περιήγηση πόλεως αρχίζοντας από τα ανάκτορα του Σένμπρουν και τη θερινή κατοικία    της Μαρίας  Θηρεσίας.Κατόπιν θα δούμε την Όπερα, το Κοινοβούλιο,   το Εθνικό  Θέατρο, το Δημαρχείο, ενώ περνώντας την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ με το Μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη, θα βρεθούμε στην καρδιά της πόλης με Τον πολυσύχναστο εμπορικό πεζόδρομο της Κερτνερστράσε και τον εντυπωσιακό καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου.
Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση  
 
4η Μέρα: Βιέννη-Βουδαπέστη 214χλμ – ξενάγηση πόλεως

Πρωινό και αναχώρηση με τις βαλίτσες μας για την όμορφη πόλη της Βουδαπέστης , για να αρχίσουμε την ξενάγηση από την Πλατεία Ηρώων όπου θα γνωρίσουμε την ιστορία της χώρας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Ναό του Αγ. Στεφάνου , την λεωφόρο Δημοκρατίας με την Όπερα και τα καλοδιατηρημένα της κτίρια, το ογκώδες Μπαρόκ Κοινοβούλιο, τις γέφυρες που ενώνουν τη Βούδα με την Πέστη. Στη συνέχεια θα περάσουμε στη Βούδα όπου θα δούμε το Κάστρο, το άγαλμα της Ελευθερίας, την Εθνική Πινακοθήκη, τον Πύργο των Ψαράδων, τον Γοτθικό Ναό Ματύας όπου εστέφοντο παλιά οι Ούγγροι Βασιλείς. Από τον λόφο Γκέλλερτ θα θαυμάσουμε πανοραμικά τις δυο πόλεις. Χρόνος ελεύθερος , έπειτα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
 
5η Μέρα: Βουδαπέστη Νησί Μαργαρίτας Και Ζωολογικό Κήπο   
       
 Πρωινό και αναχώρηση για το Νησί της Μαργαρίτας το οποίο και θα το περπατήσουμε βρίσκεται στον ποταμό Δούναβη τμήμα της πόλης της Βουδαπέστης. Έχει μήκος 2,5 χλμ. πλάτος 500 μέτρα, και καταλαμβάνει 238 στρέμματα. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για την επίσκεψη μας στον ζωολογικό κήπο ο οποίος θεωρείται ως ο πιο ενδιαφέρον και ιδιαίτερος ζωολογικός κήπος της Ευρώπης, χάρη στο συνδυασμό της αρχιτεκτονικής και του φυσικού περιβάλλοντος .Έπειτα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 
6Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ -ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ 51χλμ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό και αναχώρηση για τις παραδουνάβιες περιοχές. Θα δούμε στο 'Εστεργκομ τον Ναό του Αγίου Στεφάνου, τον 'Αγιο Ανδρέα - αγαπημένο χωριό των ντόπιων καλλιτεχνών - το μουσείο κεραμικής τέχνης Μάργκιτ Κόβατς και την Ορθόδοξη εκκλησία. Ελεύθερος χρόνος , έπειτα αναχώρηση για την Βουδαπέστη και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ 
ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 20 ΑΤΟΜA  645€ 

ΠΡΟΣΟΧΗ! * ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ Ή ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ****ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΈΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ  ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΣΑΣ.
 
 
Πάνω εκτύπωση
 
Copyright 2008, Diamond Travel. All Rights Reserved, - Created by iWorx ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ