Diamond Travel
 
ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Εύρεση πακέτου
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ Εξωτικά ταξίδια ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
ΚΥΘΗΡΑ απο Ηράκλειο
ΑΝΔΡΟΣ-ΤΗΝΟΣ απο Ηράκλειο
Περίληψη Δρομολόγιο & χάρτης Αναχωρήσεις & τιμές Κράτηση
1η μέρα   ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΝΔΡΟΣ
Συνάντηση στο λιμάνι του Ηρακλείου 07:00. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 07:40  όπου θα σαλπάρουμε για την “Καπετάνισσα Άνδρο’’. Νωρίς το απόγευμα άφιξη στην νησί . μεταφορά & τακτοποίηση στο ξενοδοχείο  Ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό. Διανυκτέρευση.
 
3η μέρα ΑΝΔΡΟΣ 
Πρωινό & ξεκινά η γνωριμία μας με το νησί. Βόλτα  στην πρωτεύουσα  της Άνδρου την  Χώρα. Στην Χώρα θα γνωρίστε τα πλακόστρωτα σοκάκια με τα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια, ΚΑΙΡΕΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ αλλά και αυτά της πλατείας ΚΑΪΡΗ όπου βρίσκεται το μουσείο αρχαιολογικό και σύγχρονης τέχνης. Περίπατος στην μαρμαροστρωμένη πλατεία με το άγαλμα του ΑΦΑΝΗ ΝΑΥΤΗ. Δοκιμάστε τα νοστιμότατα γλυκά του νησιού .Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για Προσκύνημα στην Μονή Αγίας Μαρίνας του 17ου αιώνα κοντά στο χωριό ΑΠΟΙΚΙΑ, ρυθμού βασιλικής, ανδρική Μονή... Τελικός μας προορισμός το καταπράσινο χωριό ΜΕΝΙΤΕΣ, με άφθονα τρεχούμενα νερά που αναβλύζουν από μαρμάρινα κεφάλια λιονταριών. Παραμονή για φαγητό και καφέ .Επιστροφή στα ξενοδοχεία μας . ελεύθερος χρόνος για βόλτα και χαλάρωση. Διανυκτέρευση.
 
3η μέρα ΑΝΔΡΟΣ 
Πρωινό & αναχώρηση για τον Ορμό Κορθίου. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο χωριό στη νοτιοανατολική ακτή της Άνδρου γύρω περιοχή του Όρμου Κορθίου πλαισιώνεται από πανέμορφα γραφικά χωριά με πλούσια λαογραφικά και αρχαιολογικά μνημεία όπως η Κοχύλου με το Κάστρο της Φανερωμένης, τον παραδοσιακό οικισμό Αμμονακλειού και το μεσαιωνικό Μουσιώνα και την Αγία Τριάδα στο Κόρθι, που ήταν το πρώτο προεπαναστατικό σχολείο στην Άνδρο και διαθέτει αξιόλογα κειμήλια. Κοντά στον Όρμο Κορθίου βρίσκονται τα γραφικά χωριά Ρογό, Επισκοπειό, Αηδόνια, Κόρθι και Μουσιώνας. Λόγω των πολλών μονοπατιών η περιοχή είναι κατάλληλη για οδοιπορία και για περιπατητικές αποδράσεις. για να επισκεφτούμε την Μονή Παναχράντου γνωστή και ως Αγίου Παντελεήμονα . Βρίσκεται σε ορεινή περιοχή στο χωριό Φάλλικα της Άνδρου κοντά στη Χώρα. Αποτέλεσε έκφραση ευγνωμοσύνης του Αυτοκράτορα Νικηφόρου Φωκά προς τη Θεοτόκο για την απελευθέρωση της Κρήτης από τους Άραβες το 961 μ.Χ. σχετική παραμονή και αναχωρούμε για το γραφικό Μπατσί . ελεύθερος χρόνος για περπάτημα στα γραφικά σοκάκια για βόλτα, φαγητό και μπάνιο όποιος θέλει. Επιστροφή στο Γαύριο  στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
 
4η μέρα ΑΝΔΡΟΣ-ΤΗΝΟΣ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι όπου θα αναχωρήσουμε για την Τήνο . Άφιξη , επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Επίσκεψη Ιερά Μονή Κεχροβουνίου (στην Οσία Πελαγία) και στάση για προσκύνημα . Σχετική παραμονή και συνεχίζουμε περνώντας από τα όμορφα χωριά της Τήνου καταλήγουμε στο χωριό Βώλαξ για να θαυμάσουμε τους ηφαιστειογενείς γρανιτένιους ογκόλιθους, το υπαίθριο πέτρινο θέατρο, καθώς και τα εργαστήρια καλαθοπλεκτική. Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Τήνου. μεταφορά & τακτοποίηση στο ξενοδοχείο  Ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό. Διανυκτέρευση.
 
5η μέρα: ΤΗΝΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος και αμέσως  μετά μεταφορά στο λιμάνι και  αναχώρηση στις 11.45 για το ταξίδι της επιστροφής . Άφιξη το βράδυ στο λιμάνι του Ηρακλείου με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.
 
Πάνω εκτύπωση
 
Copyright 2008, Diamond Travel. All Rights Reserved, - Created by iWorx ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ