Diamond Travel
 
ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Εύρεση πακέτου
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
Χριστουγεννιάτικες Προσφορές ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ Εξωτικά ταξίδια Καθαρή Δευτερα 2020 Χειμερινές Προσφορές ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΞΑΝΘΗ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΚΑΒΑΛΑ απο Ηράκλειο
ΚΑΙΡΟ απευθειας απο Κρητη
Περίληψη Δρομολόγιο & χάρτης Αναχωρήσεις & τιμές Κράτηση
 1η Μέρα  28/02/2020  ΗΡΑΚΛΕΙΟ  – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΚΑΙΡΟ
Συγκέντρωση και αναχώρηση από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου με πτήση της Aegean για την Αλεξάνδρεια. Άφιξη στην πόλη όπου ίδρυσε και έζησε ο Μέγας Αλέξανδρος και αμέσως μετά ξεκινάμε την ολοήμερη ξενάγησή μας με επίσκεψη στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, το στολίδι της Ορθοδοξίας τον ιερό Ναό του Ευαγγελισμού, το Σπίτι/Μουσείο του μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη, τα κτίρια της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, και τη Νέα Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, ενός έργου που πραγματοποιήθηκε με την ειρηνική συνεργασία των λαών του κόσμου. Θα περάσουμε επίσης από το μνημείο του Αγν. Στρατιώτη, το κάστρο του Κάιτ Μπέι που χτίστηκε από τα ερείπια του φάρου της Αλεξάνδρειας ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου και θα κλείσουμε την επίσκεψή μας στην Αλεξάνδρεια στους πανέμορφους κήπους της Μοντάζα που περιβάλλουν τα θερινά ανάκτορα του τελευταίου βασιλιά της Αιγύπτου Φαρούκ. Η εκδρομή περιλαμβάνει γεύμα σε τοπικό εστιατόριο της Αλεξάνδρειας. Αμέσως μετά θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Κάιρο. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.
 
2η Μέρα  29/02/2020 ΚΑΙΡΟ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και η σημερινή μας ολοήμερη ξενάγηση στο Κάιρο θα ξεκινήσει με το Αρχαιολογικό Μουσείο του Καΐρου, το οποίο χτίστηκε το 1900 και στεγάζει πάνω από 120.000 εκθέματα. Μπορείτε να θαυμάσετε τα μοναδικής αξίας ευρήματα από τους τάφους της Κοιλάδας των Βασιλέων και των Βασιλισσών καθώς και τα απαράμιλλης ομορφιάς κτερίσματα από τον μόνο τάφο που βρέθηκε ασύλητος, τον τάφο του Φαραώ Τουτ Ανκ Αμόν. Από το Αρχαιολογικό Μουσείο θα μεταφερθούμε στις επιβλητικές πυραμίδες της Γκίζας, που αποτελούν ένα από τα Επτά Θαύματα του κόσμου. Εκεί, εκτός από τις πυραμίδες, θα θαυμάσουμε το κολοσσιαίο άγαλμα της Σφίγγας με σώμα λιονταριού και πρόσωπο που απεικονίζει τον Φαραώ Χεφρίνο. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επίσκεψη στο Ινστιτούτο Παπυρολογίας Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ σας προτείνουμε δίωρη προαιρετική κρουαζιέρα στο Νείλο με δείπνο σε πλωτό εστιατόριο , απολαμβάνοντας  φολκλορικούς χορούς και χορό της κοιλιάς, με φόντο το μαγευτικό νυχτερινό φωταγωγημένο Κάιρο. Διανυκτέρευση στο Κάιρο.
 
 3η Μέρα  01/03/2020 ΚΑΙΡΟ 
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ολοήμερη εκδρομή στο Κάιρο με επίσκεψη στο Παλαιό- Κοπτικό Κάιρο, στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου που χρονολογείται από τον 12Ο αιώνα μ.Χ και παραμένει ένας από τους πλέον ιστορικούς τόπους προσκυνήματος. Θα ξεναγηθούμε στο αλαβάστρινο τζαμί του Μωχάμεντ Άλη, σε μια μοναδική τοποθεσία μέσα στην Ακρόπολη του Καίρου η οποία κατασκευάστηκε από τον Σαλαντίν. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και στη συνέχεια επίσκεψη στο πολύχρωμο και πολύβουο παζάρι του Χαν Ελ Χαλίλι γνωστό για τα αμέτρητα είδη λαϊκής τέχνης για μία μοναδική εμπειρία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 
4η Μέρα 02/03/2020  ΚΑΙΡΟ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια επίσκεψη στο μεγαλύτερο Mall της Μέσης Ανατολής το Mall Arabia για τα ψώνια μας. Στη συνέχεια αφήνουμε το Κάιρο γεμάτοι νέες εικόνες κι εμπειρίες. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Καίρου για την πτήση της επιστροφής στο Ηράκλειο.
 
 
Πάνω εκτύπωση
 
Copyright 2008, Diamond Travel. All Rights Reserved, - Created by iWorx ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ