Diamond Travel
 
ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Εύρεση πακέτου
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
Χριστουγεννιάτικες Προσφορές ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ Εξωτικά ταξίδια Καθαρή Δευτερα 2020 Χειμερινές Προσφορές ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
ΚΑΙΡΟ απευθειας απο Κρητη
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΞΑΝΘΗ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΚΑΒΑΛΑ απο Ηράκλειο
Περίληψη Δρομολόγιο & χάρτης Αναχωρήσεις & τιμές Κράτηση
 1η Μέρα 12-1-2020   ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ  ΜΙΝΩΙΚΕΣ  ΓΡΑΜΜΕΣ
Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου μέσα στον επιβατικό σταθμό. Επιβίβαση  στο  πλοίο  και  αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.
 
2η Μέρα 13-1-2020  ΠΕΙΡΑΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Άφιξη στον Πειραιά και αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και ξεκινάμε για την πρώτη γνωριμία με την όμορφη πόλης της Θεσσαλονίκης. μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια, διανυκτέρευση.
 
3η Μέρα 14-1-2020  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΟΧΥΡΑ ΠΟΥΠΕΛ-ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόγευμα  και  αναχώρηση  από  το  ξενοδοχείο για επίσκεψη στο Οχυρό Ρούπελ που είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα της οχυρωμένης τοποθεσίας κατά μήκος των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων που έφερε το όνομα Γραμμή Μεταξά, με συνολικό ανάπτυγμα καταφυγίων 1.849 μέτρα και μήκος στοών 4.251 μέτρα. Αμέσως μετά αναχωρούμε για τη μαγευτική λίμνη Κερκίνης, όπου θα έχουμε στάση για φαγητό. Στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Σερρών, μόλις 40 χλμ. από την πόλη των Σερρών συναντάμε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, τη λίμνη Κερκίνης με τον μοναδικό υγροβιότοπο, που έχει ανακηρυχθεί Εθνικό Πάρκο, ένας από τους 10 υγροτόπους Διεθνούς  Σημασίας της Ελλάδας. Ήταν η ανθρώπινη παρέμβαση που δημιούργησε αυτό τον παράδεισο. Το 1932 κατασκευάστηκε το πρώτο φράγμα στα νερά του ποταμού Στρυμόνα και σταδιακά σχηματίστηκε η λίμνη Κερκίνη. Επιστροφή  στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια, διανυκτέρευση. Το βράδυ ελεύθερο, για την περιήγηση σας στην πόλη.
 
3η Μέρα 15-1-2020    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΔΡΑΜΑ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓΓΙΤΗΣ-ΞΑΝΘΗ
Πρόγευμα  και  αναχώρηση  από  το  ξενοδοχείο για Δράμα. Επίσκεψη στην πόλη της Δράμας που είναι η πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού της ανατολικής Μακεδονίας. Στην συνέχεια επίσκεψη στο Σπήλαιο Αγγίτη. Το σπήλαιο πηγών Αγγίτη είναι το μεγαλύτερο ποτάμιο σπήλαιο του κόσμου και βρίσκεται στην Προσοτσάνη του νομού Δράμας. Είναι γνωστό και με το όνομα σπήλαιο Μααρά. Η ιδιαιτερότητα του έγκειται στο γεγονός ότι στο δάπεδό του κυλάει ο ποταμός Αγγίτης. Σχετική παραμονή και αναχώρηση για την Ξάνθη. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια, διανυκτέρευση
 
 4η Μέρα 16-1-2020    ΞΑΝΘΗ ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ-ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ
Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη ενημέρωση στο κέντρο πληροφόρησης της Λίμνης Βιστωνίδας σχετική παραμονή και αναχώρηση για να να επισκεφθούμε τα Πομακοχώρια, στην ορεινή περιοχή της Ροδόπης, Βόρεια της Ξάνθης. Οι Πομάκοι είναι αυτόχθονες Θράκες και σήμερα αποτελούν μία μουσουλμανική πληθυσμιακή ομάδα που μιλάει την πομακική γλώσσα, διάλεκτο της βουλγαρικής.  Η πληθυσμιακή αυτή ομάδα είναι διασκορπισμένη μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας, στον ορεινό όγκο της Ροδόπης.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ ελεύθερο, για την περιήγηση σας στην πόλη.
 
5η Μέρα 17-1-2020    ΞΑΝΘΗ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Κομοτηνή, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ, και συνεχίζουμε για το γραφικό Πόρτο Λάγος. Σχετική παραμονή και αργά το απόγευμα συνεχίζουμε για την πανέμορφη Αλεξανδρούπολη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια, διανυκτέρευση.
 
6η Μέρα 18-1-2020    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΔΥΔΙΜΟΤΕΙΧΟ-ΣΟΥΦΛΙ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 
Πρόγευμα και αναχώρηση από το ξενοδοχείο για την Ορεστιάδα, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ, το Διδυμότειχο, όπου θα έχουμε τη στάση για φαγητό μας, το Σουφλί και το δάσος της Δαδιάς ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ ελεύθερο, για την περιήγηση σας στην πόλη.
 
7η Μέρα 19-1-2020 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΚΑΒΑΛΑ
Πρωινό και αναχώρηση για περιήγηση στην πόλης Αλεξανδρούπολης, σχετική παραμονή και αναχώρηση για την Καβάλα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη και θα επισκεφτούμε τους Φιλίππους, από τους πιο σημαντικούς και με την λαμπρότερη ιστορία αρχαιολογικούς χώρους του νομού, είναι οι Φίλιπποι που υπήρξαν μια από τις σημαντικότερες πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας. Θα δούμε το Αρχαίο θέατρο, την πόλη, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει, μια τετράγωνη πλατεία στρωμένη με πλάκες μαρμάρου, που περιλαμβάνει οικοδομές και ναούς και η Εμπορική Αγορά  και στην συνεχίζουμε για την Καβάλα, ένας περίπατος στα δρομάκια της παλιάς πόλης είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένος. Ξεκινώντας από το όμορφο σκιερό χώρο της πλατείας Καραολή ανεβείτε την οδό Πουλίδου περάστε από το Ιμαρετ και την αυλή του Μεχμέτ Αλή και φτάστε μέχρι τον φάρο ώστε να θαυμάσετε την καταπληκτική θέα. Ολοκληρώστε τη διαδρομή σας έχοντας ως προορισμό το κάστρο και το παλιό υδραγωγείο (Καμάρες) που βρίσκεται προς την άλλη μεριά της πόλης. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής θα συναντήσετε πολλά γραφικά εστιατόρια και ταβέρνες που εξειδικεύονται στο ψάρι και σε κάθε είδους θαλασσινά που αφθονούν στην περιοχή. Τα επιβλητικά μνημεία και οι ιστορικοί τόποι δένουν εκπληκτικά με τα νεότερα οικήματα δημιουργώντας ένα ιδανικό σύνολο. Όλα είναι τοποθετημένα αμφιθεατρικά και σε συνδυασμό με το φυσικό κάλλος της περιοχής δομούν μια μοναδική εικόνα που υμνήθηκε από πολλούς ζωγράφους και καλλιτέχνες. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι μια περιήγηση στην παλιά πόλη δε θα σας αφήσει σε καμιά περίπτωση ασυγκίνητους. 'Αφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος στην πόλη. διανυκτέρευση.
 
 8η Μέρα 20-1-2020  ΚΑΒΑΛΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ
Πρωινό  &  αναχώρηση για  το  λιμάνι  του  Πειραιά. Άφιξη  επιβίβαση  στο  πλοίο, τακτοποίηση στις  καμπίνες  &  αναχώρηση για το  λιμάνι  του  Ηρακλείου. Διανυκτέρευση  εν  πλω.   
 
9η Μέρα 21-1-2020  ΑΦΙΞΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
 
 
Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 
Πάνω εκτύπωση
 
Copyright 2008, Diamond Travel. All Rights Reserved, - Created by iWorx ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ